Albirea Dintilor Pret

Exista numeroase sisteme si produse care ajuta la albirea dintilor, de la paste de dinti speciale, pana la geluri, benzi sau tehnici efectuate in cadrul cabinetului stomatologic, astfel ca in functie de preferinte se poate opta pentru cea mai buna solutie. Procedura este recomandata persoanelor care au dintii sanatosi, fara sa fi fost restaurati si care sa prezinte diferite obturatii, iar candidatii ideali sunt pacientii ai caror dinti s-au ingalbenit.

Durata rezultatelor

Albirea dintilor nu este un proces permanent, iar persoanele care isi expun dantura la mancaruri si bauturi ce pateaza, cu siguranta ca vor putea sa observe cum rezultatele dispar in doar cateva luni. In schimb, pacientii care evita astfel de alimente si isi ingrijesc dintii in mod corespunzator, se vor putea bucura de rezultate pana la 2 ani. Nuanta obtinuta variaza de la un individ la altul, in functie de conditia initiala a dintilor, gradul de patare si tehnica urmata.Image result for Albirea Dintilor Pret

Acasa vs la cabinet

Cu toate ca exista metode ce pot fi puse in aplicare si acasa, acestea nu vor duce la obtinerea unor rezultate grozave la fel ca la cabinet. In primul rand, produsele ce pot fi utilizate la domiciliu contin o concentratie mai mica de substante speciale, motiv pentru care nu numai ca nu se vor ajunge la aceleasi efecte, insa va fi nevoie si de mai mult efort. O alta posibilitate este apelarea la gutiere, insa situatia este aceeasi si in cazul acestora, fiind ideale doar pentru cei ai caror dinti sunt deja albi, insa si-ar dori ca acestia sa fie cu cateva nuante mai deschisi.

In schimb, la cabinet totul este mult mai sigur, intrucat pacientii se afla sub grija stomatologilor, care vor sti cu exactitate care este cantitatea de gel potrivita in functie de situatia prezentata. Procedura presupune aplicarea gelului special pe dinti, urmand ca acesta sa fie activat prin intermediul unei lampe speciale cu laser, totul fiind efectuat in mai putin de o ora.